Okategoriserade

Som barnlös orkar man inte med födelsedagar

Att vara ofrivillig barnlös har också många hinder i livet.

Jag blev förut bjuden på barnkalas och då blev jag väldigt arg. Varför ens bjuda någon som inte har egna barn på barnkalas? Folk kan aldrig sätta sig in i min situation och förstår hur det känns att vara bland massa barn när man själv inte kan få barn. Det blir en otrolig stressig situation och man mår bara dåligt av det hela tiden.

En gång hade jag en familjemedlem med barn som jag kom i konflikt med. Hon hotade med att jag inte fick träffa barnet. Vad denna jubel idiot inte förstår är vad ska jag ens med hennes barn till när jag inte kan få egna? I mitt liv har jag aldrig blivit hotad med något mer dumt och idiotiskt. Det är som att jag ska hota en person med att han inte får jobba gratis om han inte gör som jag säger. Vilken människa vill jobba gratis? Vilken människa som är ofrivillig barnlös vill träffa andras barn?

Folk borde vara tacksamma om jag ens vill ha med deras barn att göra i min sitation. På det ska de hota och tro att det är lyx att se på andras liv när så mycket fattas i ens eget liv.

Det är otroligt jobbigt med alla familjemedlemmar som har små barn som vill hälsa på en hela tiden. Det är inte jobbigt för att barn är jobbiga utan för att det hela tiden river upp mina sår. Det finns tyvärr många som saknar denna empati och struntar helt i det. De kommer ändå med sina barn ofta förbi och tror att de gör mig en tjänst. Jag vet verkligen inte vad jag ska göra i den här situationen längre. Jag sitter och gör affirmationer om att de ska hålla sig borta från mig. Jag letar ursäkter och för mig börjar det bli mer och mer stressigt då de hör av sig nästan varje dag.