Okategoriserade

Jag verkligen önskar mig tvillingar när jag gör ivf

Ibland känns det som om detta liv inte tillhör mig utan att jag vara är en besökare av detta liv.

Varje gång jag får höra att någon är gravid så får jag sådan sorg i bröstet. Varje gång känns som ett nederlag och jag vet inte hur jag ska ta mig ut ur denna situation. På detta så har jag många små barn runt omkring mig och att ens träffa dem gör ännu mer ont hos mig.

Jag har sett ett av barnen hur hon tittar på mig som om jag vore konstig. För jag har ibland svårt att närma mig andra barn. Det känns då som om livet bara står still när jag närmar mig andra barn. Jag önskar så innerligt att jag ska få egna barn och har otroligt stora planer på vad jag kommer göra med mina egna barn när jag väl blir mamma. För mig räcker det med ett barn och helst av allt önskar jag mig tvillingar för det hade verkligen varit fantastisk för min de.

Det bästa hade varit en flicka och en pojke fast egentligen spelar det ingen roll bara jag får tvillingar. Detta är min plan för i år att bli gravid och behålla barnen. Som jag har förstått så måste man som gravid kvinna undvika gifter. Tex hårfärger kommer jag vara väldigt försiktig med om jag blir gravid.

Sist jag var gravid var precis innan Coronan och då fick jag missfall. Jag visste direkt att missfall var på gång då alla graviditets symptom hade försvunnit. Jag hade tex inga värk i brösten längre som man brukar ha vid mens och graviditet. Det var en söndag tror jag och då ringde jag jobbet och ville inte jobba den dagen. Hela mitt liv förändrades bara över några minuter. Man blir så rädd när man är gravid att hela tiden få missfall. Denna gång ska jag verkligen undvika allt som inte är bra för en gravid kvinna. Jag ska heller inte stå på benen så mycket och dessutom försöka gå ned i vikt ännu mer till dess. Kan säga att jag redan har lyckats gå ned i vikt.